Vill du lyssna på innehållet på ei.se? Starta genom att trycka på Spela upp i verktygspanelen. Du kan också pausa, stoppa, spola framåt eller bakåt, justera volym och uppläsningshastigheten.

2024-05-28 12:56:43

Fortfarande möjligt att delta i Ei:s uppsatstävling

Har du eller någon du känner skrivit en uppsats om energifrågor? Då är det fortfarande möjligt att delta i Energimarknadsinspektionens (Ei:s) uppsatstävling. Sista ansökningsdag är den 8 mars 2020.

För tredje året i rad arrangerar Ei en uppsatstävling för studenter. Tävlingen riktar sig till studenter som har skrivit en uppsats om frågor som ligger inom Ei:s verksamhetsområden. Uppsatsen ska vara godkänd under perioden 1 januari 2019 till 6 mars 2020 och vara en del av en akademisk examen på grundnivå eller på avancerad nivå.

Skicka meddelande till oss

Eftersom Energimarknadsinspektionen (Ei) är en myndighet gäller offentlighetsprincipen. Det innebär att innehållet i ditt meddelande kan bli allmän handling och lämnas ut om någon begär det. Fyll i dina kontaktuppgifter om du vill att vi ska kunna nå dig, men undvik helst känsliga uppgifter i meddelandet.

Läs mer här om allmänna handlingar och offentlighetsprincipen och hur vi hanterar personuppgifter.
AvsandarURL

Fler nyheter