Vill du lyssna på innehållet på ei.se? Starta genom att trycka på Spela upp i verktygspanelen. Du kan också pausa, stoppa, spola framåt eller bakåt, justera volym och uppläsningshastigheten.

2022-01-17 08:58:39

Uppsatstävling

För femte året i rad arrangerar Energimarknadsinspektionen (Ei) en uppsatstävling för studenter som har skrivit en uppsats inom energiområdet.

Sista anmälningsdag den 7 mars 2022

Tävlingen riktar sig till studenter som har skrivit en uppsats om frågor som ligger inom Ei:s verksamhetsområden.

Tävlingsregler hittar du här

Uppsatsen ska vara:

  • skriven på svenska eller på engelska,
  • godkänd under perioden 1 januari 2021 till 4 mars 2022
  • en del av en akademisk examen på grundnivå eller på avancerad nivå

Här kan du läsa om förra årets vinnare av uppsatstävlingen.

– I år är energifrågor högaktuellt, inte minst i media. Vi ser nu fram emot att få in nya bidrag som belyser olika delar inom energiområdet. Uppsatstävlingen är ett tillfälle för duktiga studenter att visa upp sitt arbete samtidigt som vi på Ei får ta del av intressanta perspektiv på frågeställningar, säger Ali Dolovac, analytiker på Ei och samordnare för studentsatsningen.

Vid frågor
Student
Ei:s studentgrupp

016-16 27 00

Skicka meddelande till oss

Eftersom Energimarknadsinspektionen (Ei) är en myndighet gäller offentlighetsprincipen. Det innebär att innehållet i ditt meddelande kan bli allmän handling och lämnas ut om någon begär det. Fyll i dina kontaktuppgifter om du vill att vi ska kunna nå dig, men undvik helst känsliga uppgifter i meddelandet.

Läs mer här om allmänna handlingar och offentlighetsprincipen och hur vi hanterar personuppgifter.
AvsandarURL