Vill du lyssna på innehållet på ei.se? Starta genom att trycka på Spela upp i verktygspanelen. Du kan också pausa, stoppa, spola framåt eller bakåt, justera volym och uppläsningshastigheten.

2022-01-28 07:30:53

Årsrapporter

Här hittar energiföretagen (el, naturgas, fjärrvärme) allt man behöver för att rapportera in uppgifter om årsrapporter till Energimarknadsinspektionen (Ei).

Rapportera in uppgifter

Inrapportering görs i vår e-tjänst NEON. Till din hjälp finns handböcker och revisorsintyg.

Logga in

Dokument för elnätsföretag

Dokument för naturgasföretag

Dokument för fjärrvärmeföretag

Behörighet

För att rapportera in uppgifter i e-tjänsten NEON behöver du logga in med det användarnamn och lösenordet som företaget har fått i ett separat brev från oss.

Problem att logga in?

Om du har problem att logga in i e-tjänsten kan det bero på att du tidigare har varit inloggad i någon av våra andra e-tjänster och att det ligger kvar cookies från den gamla inloggningssessionen. Testa att rensa cookies i webbrowsern eller öppna ett Inkognito-fönster i Google Chrome.

Tekniska förutsättningar

Kontaktuppgifter
Årsrapporter
Nätreglering

016-16 27 00

Skicka meddelande till oss

Eftersom Energimarknadsinspektionen (Ei) är en myndighet gäller offentlighetsprincipen. Det innebär att innehållet i ditt meddelande kan bli allmän handling och lämnas ut om någon begär det. Fyll i dina kontaktuppgifter om du vill att vi ska kunna nå dig, men undvik helst känsliga uppgifter i meddelandet.

Läs mer här om allmänna handlingar och offentlighetsprincipen och hur vi hanterar personuppgifter.
AvsandarURL