Vill du lyssna på innehållet på ei.se? Starta genom att trycka på Spela upp i verktygspanelen. Du kan också pausa, stoppa, spola framåt eller bakåt, justera volym och uppläsningshastigheten.

2024-04-21 17:11:10

Exempel och länkar

På sidan kommer vi med tiden att lägga upp fiktiva exempel, baserade på utvalda frågeställningar som vi fått in till innovationscentret. Du hittar också länkar till information som du som innovatör kan ha nytta av.

Lagar och regler

Här kan du läsa mer om vilka regelverk Ei har i uppdrag att tillämpa som till exempel lagar, regler, föreskrifter med mera.

Lagar och regler

Konsumentinformation

Effekttariffer (effektavgift)

Ei:s konsumentforum Länk till annan webbplats. – Här hittar du frågor och svar på konsumentfrågor om energimarknaderna. Forumet drivs av Enerimarknadsinspektionen (Ei).

Elpriskollen Länk till annan webbplats. - Här kan privatpersoner och småföretag jämföra elavtal. Elpriskollen är Sveriges enda oberoende jämförelsesajt för elhandelsavtal. Jämförelsesajten drivs av Enerimarknadsinspektionen (Ei).

Här hittar du information som i första hand vänder sig till konsumenter

Prenumerera på våra nyheter

Försäkra dig om att inte missa några av våra uppdateringar, seminarier eller dokument genom att prenumerera på våra nyheter.

Här hittar du de senaste nyheterna och kan enkelt anmäla dig som prenumerant