Vill du lyssna på innehållet på webben? Tryck på knappen ”Lyssna” nedan och använd kontrollen för att pausa, stoppa, spola framåt eller bakåt, justera volym eller justera uppläsningshastighet.

Risk- och sårbarhetsanalyser (RSA och ÅP)

Här hittar elnätsföretagen allt man behöver för att rapportera in uppgifter om risk- och sårbarhetsanalyser samt åtgärdsplan (RSA och ÅP) till Energimarknadsinspektionen (Ei)

Rapporter in avgifter

Uppgifter om risk- och sårbarhetsanalyser samt åtgärdsplan när det gäller leveranssäkerheten i elnäten rapporteras in i e-tjänsten KENT.

Logga in

Behörighet

För att rapportera in uppgifter i e-tjänsten KENT (RSA och ÅP) behöver du vara behörig rapportör och kunna legitimera dig med mobilt BankID. Läs mer här om att söka behörighet till e-tjänsten KENT (RSA och ÅP).

Mer information

Energimarknadsinspektionens föreskrifter och allmänna råd om risk- och sårbarhetsanalyser och åtgärdsplaner avseende leveranssäkerhet i elnäten EIFS 2013:3PDF

Tekniska förutsättningar

Problem att logga in?

Om du har problem att logga in i e-tjänsten kan det bero på att du tidigare har varit inloggad i någon av våra andra e-tjänster och att det ligger kvar cookies från den gamla inloggningssessionen. Testa att rensa cookies i webbrowsern eller öppna ett Inkognito-fönster i Google Chrome.

Kontaktuppgifter
RSA och ÅP
Teknisk analys

016-16 27 00

Skicka meddelande till oss

Eftersom Energimarknadsinspektionen (Ei) är en myndighet gäller offentlighetsprincipen. Det innebär att innehållet i ditt meddelande kan bli allmän handling och lämnas ut om någon begär det. Fyll i dina kontaktuppgifter om du vill att vi ska kunna nå dig, men undvik helst känsliga uppgifter i meddelandet.

Läs mer här om allmänna handlingar och offentlighetsprincipen och hur vi hanterar personuppgifter.
AvsandarURL