Vill du lyssna på innehållet på ei.se? Starta genom att trycka på Spela upp i verktygspanelen. Du kan också pausa, stoppa, spola framåt eller bakåt, justera volym och uppläsningshastigheten.

2024-05-20 17:18:31

Spännande jobb inom energiområdet – ACER söker medarbetare

I och med den nya EU-lagstiftningen Ren energi för alla i Europa söker ACER nya medarbetare till sitt kontor i Ljubljana, Slovenien.

Energimarknadsinspektionen (Ei) samarbetar med övriga energitillsynsmyndigheter inom EU inom ramen för samarbetsorganisationen ACER. ACER är en förkortning av The European Agency for the Cooperation of Energy Regulators som är en byrå för samarbete mellan EU:s tillsynsmyndigheter inom energiområdet.

I samband med genomförandet av den nya EU-lagstiftningen Ren energi för alla i Europa söker ACER ett antal nya medarbetare. Sista ansökningsdag är den 31 augusti.

Det går inte längre att söka tjänsterna.

Skicka meddelande till oss

Eftersom Energimarknadsinspektionen (Ei) är en myndighet gäller offentlighetsprincipen. Det innebär att innehållet i ditt meddelande kan bli allmän handling och lämnas ut om någon begär det. Fyll i dina kontaktuppgifter om du vill att vi ska kunna nå dig, men undvik helst känsliga uppgifter i meddelandet.

Läs mer här om allmänna handlingar och offentlighetsprincipen och hur vi hanterar personuppgifter.
AvsandarURL

Fler nyheter