Vill du lyssna på innehållet på ei.se? Starta genom att trycka på Spela upp i verktygspanelen. Du kan också pausa, stoppa, spola framåt eller bakåt, justera volym och uppläsningshastigheten.

2024-05-22 07:56:43

Ei flyttar till nya lokaler i Eskilstuna

Under sommaren flyttar Energimarknadsinspektionen (Ei) från Kungsgatan 43 i Eskilstuna till moderna aktivitetsbaserade lokaler på Libergsgatan 6.

Förändringsresan mot ett aktivitetsbaserat arbetssätt har pågått under flera år, och så även arbetet med att hitta och iordningställa nya lämpliga lokaler i Eskilstuna. Den 5 augusti är det så dags att öppna dörrarna på Libergsgatan 6, en lokal som ligger centralt med gångavstånd från stationen, i en byggnad som renoverats och byggts till för Ei:s verksamhet.

- Vi ser väldigt mycket fram emot att äntligen få börja i de nya lokalerna. Här får vi ett modernt kontor som stödjer ett flexibelt arbetssätt. Det blir både något positivt som stödjer vårt arbete och något som känns bra att välkomna nyanställda och besökare till. Vi är väldigt glada och stolta över projektet, säger Ei:s generaldirektör Anne Vadasz Nilsson.

Skicka meddelande till oss

Eftersom Energimarknadsinspektionen (Ei) är en myndighet gäller offentlighetsprincipen. Det innebär att innehållet i ditt meddelande kan bli allmän handling och lämnas ut om någon begär det. Fyll i dina kontaktuppgifter om du vill att vi ska kunna nå dig, men undvik helst känsliga uppgifter i meddelandet.

Läs mer här om allmänna handlingar och offentlighetsprincipen och hur vi hanterar personuppgifter.
AvsandarURL

Fler nyheter