Vill du lyssna på innehållet på ei.se? Starta genom att trycka på Spela upp i verktygspanelen. Du kan också pausa, stoppa, spola framåt eller bakåt, justera volym och uppläsningshastigheten.

2024-05-28 18:43:59

Vi webbsänder våra seminarier i Almedalen

Under Almedalsveckan kommer Energimarknadsinspektionen (Ei) arrangera två seminarier. Båda kommer att sändas live, och gå att titta på i efterhand.

Ei arrangerar två seminarier i Almedalen. Det ena handlar om den högaktuella kapacitetsfrågan, och det andra om Ren energipaketet och den nya spännande aktören energigemenskaper.

Här kan du läsa mer om våra seminarier

Kapacitetsbrist i elnäten - nytt problem kräver nytt tänk Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Ren energipaketet och energigemenskaper - var, hur och för vem är de en bra lösning? Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vi webbsänder på ei.se

Om du inte har möjlighet att vara på plats, kan du ta del av våra seminarier ändå. På förstasidan på ei.se kommer du hitta livesändningarna, och det kommer också gå att ta del av seminarierna i efterhand.

Skicka meddelande till oss

Eftersom Energimarknadsinspektionen (Ei) är en myndighet gäller offentlighetsprincipen. Det innebär att innehållet i ditt meddelande kan bli allmän handling och lämnas ut om någon begär det. Fyll i dina kontaktuppgifter om du vill att vi ska kunna nå dig, men undvik helst känsliga uppgifter i meddelandet.

Läs mer här om allmänna handlingar och offentlighetsprincipen och hur vi hanterar personuppgifter.








AvsandarURL

Fler nyheter