Vill du lyssna på innehållet på ei.se? Starta genom att trycka på Spela upp i verktygspanelen. Du kan också pausa, stoppa, spola framåt eller bakåt, justera volym och uppläsningshastigheten.

2024-05-28 13:34:02

Seminarium i repris och ny projektledare

Missade du EFFEKT-dialogens Almedalsseminarium? Här finns länken om du vill titta på det i efterhand. Dessutom har EFFEKT-dialogen ny projektledare från och med september.

I år gavs Almedalsveckan i början av juli och som så många andra mötesplatser arrangerades den helt i digitalt format. Det innebär också att många av seminarierna går att se även i efterhand, bland annat EFFEKT-dialogens seminarium "Kunden som nyckelspelare på framtidens energimarknad".

Seminariet, som nu även är textat, finns på Almedalen Play — kunden som nyckelspelare på framtidens energimarknad. Länk till annan webbplats.

Ny projektledare

Sedan Almedalsseminariet spelades in har Marielle Lahti, som varit projektledare för EFFEKT-dialogen sedan starten, bytt arbetsgivare och lämnar därmed över stafettpinnen till ny projektledare.

– Jag vill passa på att tacka för alla kloka inspel som vi hittills har fått in via EFFEKT-dialogen. Jag är så imponerad av det engagemang som alla medverkande aktörer har visat och av de spännande projekt som pågår runt om i landet, säger Marielle Lahti.

Ny projektledare är Johanna Rosenlind, analytiker på Ei. Johanna tar från och med september över projektledarskapet och planeringen av det fortsatta arbetet.

– Jag ser fram emot att fortsätta att driva dialogen och tackar Marielle för hennes fantastiska arbete. Vi har fått goda förutsättningar för det fortsatta projektet, säger Johanna Rosenlind.

Skicka meddelande till oss

Eftersom Energimarknadsinspektionen (Ei) är en myndighet gäller offentlighetsprincipen. Det innebär att innehållet i ditt meddelande kan bli allmän handling och lämnas ut om någon begär det. Fyll i dina kontaktuppgifter om du vill att vi ska kunna nå dig, men undvik helst känsliga uppgifter i meddelandet.

Läs mer här om allmänna handlingar och offentlighetsprincipen och hur vi hanterar personuppgifter.
AvsandarURL