Vill du lyssna på innehållet på ei.se? Starta genom att trycka på Spela upp i verktygspanelen. Du kan också pausa, stoppa, spola framåt eller bakåt, justera volym och uppläsningshastigheten.

2024-04-15 15:41:35

Påminnelse: 15 mars är sista dag för el- och gasnätsföretag att rapportera in åtgärder enligt övervakningsplan

Nu pågår el- och gasnätsföretagens inrapportering av åtgärder enligt övervakningsplan. Sista dag att rapportera in uppgifterna till Energimarknadsinspektionen (Ei) är den 15 mars 2024.

Inrapporteringen sker via Ei:s e-tjänst och mer information samt en handbok med instruktioner för e-tjänsten finns på: Elnätsföretagens och gasnätsföretagens inrapportering av åtgärder enligt övervakningsplan.

Mer information finns även i tidigare webbnyhet: Snart dags för företagen att rapportera in åtgärder enligt övervakningsplan.

Kontakt
Övervakningsplan
Energisystem

016-16 27 00

Skicka meddelande till oss

Eftersom Energimarknadsinspektionen (Ei) är en myndighet gäller offentlighetsprincipen. Det innebär att innehållet i ditt meddelande kan bli allmän handling och lämnas ut om någon begär det. Fyll i dina kontaktuppgifter om du vill att vi ska kunna nå dig, men undvik helst känsliga uppgifter i meddelandet.

Läs mer här om allmänna handlingar och offentlighetsprincipen och hur vi hanterar personuppgifter.
AvsandarURL

Fler nyheter