Vill du lyssna på innehållet på ei.se? Starta genom att trycka på Spela upp i verktygspanelen. Du kan också pausa, stoppa, spola framåt eller bakåt, justera volym och uppläsningshastigheten.

2024-06-21 20:25:24

Seminarium 5 mars: Preliminära åtgärdsförslag för ökat kundskydd på fjärrvärmemarknaden

Energimarknadsinspektionen (Ei) välkomnar fjärrvärmebranschen och kundföreträdare inom fjärrvärme till ett digitalt seminarium den 5 mars. Seminariet handlar om Ei:s genomlysning av fjärrvärmemarknaden och preliminära åtgärdsförslag. Sista datum för anmälan är den 21 februari.

Seminariet vänder sig till fjärrvärmebranschen och kundföreträdare. Ungefär en vecka innan seminariet kommer Ei att skicka ut en enkät till alla anmälda deltagare för att ta emot inspel och synpunkter. Även under seminariet kommer Ei att ställa ett antal frågor för att samla in synpunkter.

Praktisk information

Anmälan: Till anmälningssidan Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Sista anmälningsdag är onsdagen den 21 februari.

Datum: 5 mars, kl. 13.00-14.30.

Plats: Digitalt via Teams. Teamslänk till mötet skickas ut torsdagen den 22 februari.

Om promemorian och åtgärdsförslagen

I en tidigare nyhet sammanfattade Ei slutsatser och preliminära förslag som presenteras i promemorian. Åtgärdsförslagen handlar centralt om att ökat kundskydd och transparensen på fjärrvärmemarknaden.

Tidigare nyhet om promemorian och åtgärdsförslagen Öppnas i nytt fönster.

Promemoria: Genomlysning av fjärrvärmemarknaden – en analys av kundskyddet Pdf, 2.1 MB, öppnas i nytt fönster.

Kontakt
Fjärrvärme genomlysning
genomlysning-fjarrvarme@ei.se

Skicka meddelande till oss

Eftersom Energimarknadsinspektionen (Ei) är en myndighet gäller offentlighetsprincipen. Det innebär att innehållet i ditt meddelande kan bli allmän handling och lämnas ut om någon begär det. Fyll i dina kontaktuppgifter om du vill att vi ska kunna nå dig, men undvik helst känsliga uppgifter i meddelandet.

Läs mer här om allmänna handlingar och offentlighetsprincipen och hur vi hanterar personuppgifter.
AvsandarURL

Fler nyheter