Vill du lyssna på innehållet på ei.se? Starta genom att trycka på Spela upp i verktygspanelen. Du kan också pausa, stoppa, spola framåt eller bakåt, justera volym och uppläsningshastigheten.

2024-06-21 04:07:20

Digitalt seminarium 1 februari: Vilka förutsättningar har hushållen att vara flexibla i sin elanvändning?

Du har väl inte missat att anmäla dig till EFFEKT-dialogens första digitala seminarium 2024? Den 1 februari är det dags. Då presenteras slutsatserna i en ny studie som tittat på vilka förutsättningar hushållen har att vara flexibla i sin elanvändning. Sista anmälningsdag är den 29 januari.

Under hösten 2023 genomförde Energimarknadsinspektionen (Ei) via en konsult, en studie för att se vilka möjligheter småhusägare har att vara flexibla i sin elanvändning. Den 1 februari presenterar konsultföretaget Ramboll Management Consulting AB, slutsatserna vid ett digitalt seminarium.

Seminariet arrangeras inom ramen för Ei:s EFFEKT-dialogen och riktar sig till alla aktörer/parter som är intresserade av frågor kopplade till efterfrågeflexibilitet.

Information och anmälan

Mer information och anmälningsformulär hittar du i tidigare nyhet från den 15 december:
Vilka förutsättningar har hushållen att vara flexibla i sin elanvändning? Ny studie presenteras den 1 februari

Vill du veta mer om EFFEKT-dialogen? Gå till EFFEKT-dialogens projektsida.

Kontakt
Frågor - EFFEKT-dialogen

Skicka meddelande till oss

Eftersom Energimarknadsinspektionen (Ei) är en myndighet gäller offentlighetsprincipen. Det innebär att innehållet i ditt meddelande kan bli allmän handling och lämnas ut om någon begär det. Fyll i dina kontaktuppgifter om du vill att vi ska kunna nå dig, men undvik helst känsliga uppgifter i meddelandet.

Läs mer här om allmänna handlingar och offentlighetsprincipen och hur vi hanterar personuppgifter.
AvsandarURL

Fler nyheter