Vill du lyssna på innehållet på ei.se? Starta genom att trycka på Spela upp i verktygspanelen. Du kan också pausa, stoppa, spola framåt eller bakåt, justera volym och uppläsningshastigheten.

2024-05-28 12:28:35

Digitalt seminarium om mätning, rapportering och avräkning – det går fortfarande att anmäla sig

Den 30 maj anordnar Energimarknadsinspektionen (Ei) ett digitalt seminarium om mätning, rapportering och avräkning av överförd el. Sista anmälningsdag är den 26 maj.

På seminariet berättar Ei om hur regelverket för mätning, rapportering och avräkning ser ut och vad de nya mätföreskrifterna för el, som träder i kraft den 1 november 2023, innebär.

Seminariet riktar sig till alla aktörer som är yrkesverksamma inom elbranschen och som vill få mer information om kommande regeländringar.

Information om seminariet och om hur du anmäler dig finns i tidigare nyhet: Välkommen till digitalt seminarium om mätning, rapportering och avräkning 30 maj

Skicka meddelande till oss

Eftersom Energimarknadsinspektionen (Ei) är en myndighet gäller offentlighetsprincipen. Det innebär att innehållet i ditt meddelande kan bli allmän handling och lämnas ut om någon begär det. Fyll i dina kontaktuppgifter om du vill att vi ska kunna nå dig, men undvik helst känsliga uppgifter i meddelandet.

Läs mer här om allmänna handlingar och offentlighetsprincipen och hur vi hanterar personuppgifter.
AvsandarURL

Fler nyheter