Vill du lyssna på innehållet på ei.se? Starta genom att trycka på Spela upp i verktygspanelen. Du kan också pausa, stoppa, spola framåt eller bakåt, justera volym och uppläsningshastigheten.

2024-05-29 17:11:57

Dialogmöte om inrapportering av smarta elnätsindikatorer 24 november – anmälan fortfarande öppen

Den 24 november arrangerar Energimarknadsinspektionen (Ei) ett dialogmöte om elnätsföretagens inrapportering gällande smarta elnät. Anmälan är öppen till och med den 12 november och det finns möjlighet att delta digitalt eller på plats i Stockholm.

På dialogmötet kan du ställa frågor om den kommande inrapporteringen och få mer information om regelverket. Ei tar också tacksamt emot input till den handbok som nu tas fram till hjälp för elnätsföretagen.

Mer information om inrapporteringen, om dialogmötet och hur du anmäler dig finns i tidigare webbnyhet: Vill du veta mer om inrapporteringen av smarta elnätsindikatorer? Anmäl dig till Ei:s dialogmöte 24 november - Energimarknadsinspektionen

Välkommen!

Kontakt
Herlita Bobadilla Robles
Analytiker/ingenjör

016-16 27 75

Skicka meddelande till oss

Eftersom Energimarknadsinspektionen (Ei) är en myndighet gäller offentlighetsprincipen. Det innebär att innehållet i ditt meddelande kan bli allmän handling och lämnas ut om någon begär det. Fyll i dina kontaktuppgifter om du vill att vi ska kunna nå dig, men undvik helst känsliga uppgifter i meddelandet.

Läs mer här om allmänna handlingar och offentlighetsprincipen och hur vi hanterar personuppgifter.
AvsandarURL

Fler nyheter