Vill du lyssna på innehållet på ei.se? Starta genom att trycka på Spela upp i verktygspanelen. Du kan också pausa, stoppa, spola framåt eller bakåt, justera volym och uppläsningshastigheten.

2024-06-24 22:39:06

Var med i Ei:s uppsatstävling – skicka in ditt bidrag senast 7 mars

Det finns fortfarande gott om tid att lämna in ett bidrag till Energimarknadsinspektionens (Ei:s) uppsatstävling.

Har du eller någon du känner skrivit en uppsats om energifrågor, eller håller på att slutföra arbetet? Då kan du vara med och tävla i Ei:s uppsatstävling.

Tävlingen riktar sig till studenter som har skrivit eller skriver en uppsats om frågor som ligger inom Ei:s verksamhetsområden. Sista anmälningsdag är den 7 mars 2022.

Uppsatsen ska vara skriven på svenska eller på engelska, vara godkänd under perioden 1 januari 2021 till 4 mars 2022 samt vara en del av en akademisk examen på grundnivå eller på avancerad nivå. Mer information om hur du deltar samt tävlingsregler hittar du på Ei:s studentportal.

Skicka meddelande till oss

Eftersom Energimarknadsinspektionen (Ei) är en myndighet gäller offentlighetsprincipen. Det innebär att innehållet i ditt meddelande kan bli allmän handling och lämnas ut om någon begär det. Fyll i dina kontaktuppgifter om du vill att vi ska kunna nå dig, men undvik helst känsliga uppgifter i meddelandet.

Läs mer här om allmänna handlingar och offentlighetsprincipen och hur vi hanterar personuppgifter.
AvsandarURL

Fler nyheter