Vill du lyssna på innehållet på ei.se? Starta genom att trycka på Spela upp i verktygspanelen. Du kan också pausa, stoppa, spola framåt eller bakåt, justera volym och uppläsningshastigheten.

2024-07-20 08:58:03

Var med i Ei:s uppsatstävling

Har du eller någon du känner skrivit en uppsats om energifrågor? Då kan du vara med och tävla i Energimarknadsinspektionens (Ei:s) uppsatstävling. Tävlingen riktar sig till studenter som har skrivit en uppsats om frågor som ligger inom Ei:s verksamhetsområden. Sista anmälningsdag är den 7 mars 2022.

Det är nu fem år sedan som Ei började med att bjuda in studenter till att delta i den årligen återkommande uppsatstävlingen.

– I år är energifrågor högaktuellt, inte minst i media. Vi ser nu fram emot att få in nya bidrag som belyser olika delar inom energiområdet. Uppsatstävlingen är ett tillfälle för duktiga studenter att visa upp sitt arbete samtidigt som vi på Ei får ta del av intressanta perspektiv på frågeställningar, säger Ali Dolovac, analytiker på Ei och samordnare för studentsatsningen.

Uppsatsen ska vara skriven på svenska eller på engelska, vara godkänd under perioden 1 januari 2021 till 4 mars 2022 samt vara en del av en akademisk examen på grundnivå eller på avancerad nivå. Mer information om hur du deltar samt tävlingsregler hittar du på Ei:s studentportal.

Välkommen med ditt bidrag senast den 7 mars 2022.

Skicka meddelande till oss

Eftersom Energimarknadsinspektionen (Ei) är en myndighet gäller offentlighetsprincipen. Det innebär att innehållet i ditt meddelande kan bli allmän handling och lämnas ut om någon begär det. Fyll i dina kontaktuppgifter om du vill att vi ska kunna nå dig, men undvik helst känsliga uppgifter i meddelandet.

Läs mer här om allmänna handlingar och offentlighetsprincipen och hur vi hanterar personuppgifter.
AvsandarURL