Vill du lyssna på innehållet på ei.se? Starta genom att trycka på Spela upp i verktygspanelen. Du kan också pausa, stoppa, spola framåt eller bakåt, justera volym och uppläsningshastigheten.

2024-04-15 13:54:42

Påminnelse: Välkommen att anmäla dig till lanseringen av Ei:s innovations­center

Är du innovatör på energimarknaderna och vill ha mer kunskap och stöd i små eller stora regel­frågor? Då ska du anmäla dig till lanseringen av Energimarknads­inspektionens (Ei) innovations­center.

— Med ett innovationscenter vill Ei kunna möta aktörer på ett nytt sätt och bidra med vägledning kring relevanta regelverk. Vår förhoppning är att innovationscentret ska bli en katalysator för att möjliggöra innovationer som till exempel nya arbetssätt, samar­beten, affärsmodeller eller tjänster på dagens och framtidens energimarknader, säger Therése Hindman Persson som är ställföreträdande generaldirektör och chefsekonom på Ei.

Ei:s innovationscenter - en plats för regelfrågor om innovativa lösningar på energimarknaderna

Vi riktar oss till dig som är aktör på energi­marknaderna och söker kunskap och vägledning inom de befintliga regelverk för el-, fjärrvärme- och naturgas­marknaderna som Ei har i uppdrag att tillämpa. Innovationscentret ska fungera som en plats för kunskapsspridning, dialog och regelutveckling och därmed främja utvecklingen av dagens och framtidens energi­marknader.

Anmälan och praktisk information

Under lanseringen berättar vi mer om hur du kan göra för att få svar på dina frågor och hur vi kommer att arbeta.

Datum: den 13 mars 2024

Tid: Klockan 13.00 – 14.00

Anmälan: Till anmälningsformuläret Länk till annan webbplats.

Sista anmälningsdag: den 11 mars 2024

Teknik: Seminariet är digitalt. En länk till mötet skickas ut dagen innan till dig som anmält dig. Seminariet kommer att spelas in, och efter att det har textats kommer det att finnas tillgängligt på ei.se.

Viktig information: Om du inte får en länk till seminariet dagen innan det äger rum, var vänlig kontrollera din skräppost. Vid frågor kontakta Ei:s innovationscenter via kontaktuppgifterna längre ner på sidan.

Varmt välkommen!

Kontakt
Innovationscenter
Ei:s Innovationscenter

Skicka meddelande till oss

Eftersom Energimarknadsinspektionen (Ei) är en myndighet gäller offentlighetsprincipen. Det innebär att innehållet i ditt meddelande kan bli allmän handling och lämnas ut om någon begär det. Fyll i dina kontaktuppgifter om du vill att vi ska kunna nå dig, men undvik helst känsliga uppgifter i meddelandet.

Läs mer här om allmänna handlingar och offentlighetsprincipen och hur vi hanterar personuppgifter.
AvsandarURL

Fler nyheter