Vill du lyssna på innehållet på ei.se? Starta genom att trycka på Spela upp i verktygspanelen. Du kan också pausa, stoppa, spola framåt eller bakåt, justera volym och uppläsningshastigheten.

2024-04-20 19:24:39

Grossistmarknad och överföringskapacitet i fokus på NordREG:s seminarium den 23 november – välkommen att anmäla dig

Den 23 november bjuder NordREG* in till ett seminarium i Köpenhamn där flera aktuella frågor kommer att diskuteras. Sista anmälningsdag är den 13 november.

Seminariet hålls på plats i Köpenhamn (ej digitalt) och riktar sig till transmissionsnätsföretag, marknadsaktörer samt andra intressenter på energimarknaden.

Syftet med seminariet är att informera marknadsaktörer om aktuella ämnen som hanteras av NordREG samt presentationer och diskussioner relaterade till en väl fungerande nordisk elmarknad.

Som värd för seminariet står den danska tillsynsmyndigheten för energi (Forsyningstilsynet) och det är även den danska myndigheten som tar emot anmälningar. Mer information om programmet och hur du anmäler dig finns på NordREG:s webbplats. Länk till annan webbplats.

*NordREG, Nordic Energy Regulators, är ett samarbete mellan de nordiska tillsynsmyndigheterna för energi.

Skicka meddelande till oss

Eftersom Energimarknadsinspektionen (Ei) är en myndighet gäller offentlighetsprincipen. Det innebär att innehållet i ditt meddelande kan bli allmän handling och lämnas ut om någon begär det. Fyll i dina kontaktuppgifter om du vill att vi ska kunna nå dig, men undvik helst känsliga uppgifter i meddelandet.

Läs mer här om allmänna handlingar och offentlighetsprincipen och hur vi hanterar personuppgifter.
AvsandarURL

Fler nyheter