Vill du lyssna på innehållet på ei.se? Starta genom att trycka på Spela upp i verktygspanelen. Du kan också pausa, stoppa, spola framåt eller bakåt, justera volym och uppläsningshastigheten.

2024-06-24 21:23:40

Visioner, utmaningar och lösningar för ett flexibelt elsystem – boka in EFFEKT-dialogens seminarium den 7 december

Visioner, utmaningar och lösningar för ett flexibelt elsystem – det är temat för EFFEKT-dialogens seminarium som äger rum den 7 december 2023. Boka in datumet i kalendern redan nu om du vill lyssna på ett rundabordssamtal där inbjudna gäster ger sin syn på framtidens elsystem och kundernas roll.

På EFFEKT-dialogens digitala seminarium den 7 december lyfter vi blicken från nuet till framtiden.

Vad krävs för att elmarknaden fullt ut ska kunna tillgodogöra sig kundernas möjligheter och vilja att vara flexibla i sin elanvändning? Vilka utmaningar står vi inför och har vi kanske lösningarna redan nu?

Seminariet är upplagt som ett rundabordssamtal med diskussioner där inbjudna gäster ger sin syn på frågan. Samtalen leds av Marielle Lahti, expert på Energimarknadsinspektionen (Ei).

Seminariet är digitalt och kommer även att kunna ses i efterhand via Ei:s webbplats.

Boka in datumet – anmälningslänk och mer information kommer

En anmälningslänk till seminariet publiceras i början av november, men boka gärna in datumet i kalendern redan nu.

Om EFFEKT-dialogen

Energimarknadsinspektionen (Ei) startade EFFEKT-dialogen som ett projekt 2020. EFFEKT-dialogen ska underlätta informationsutbyte, främja dialogen mellan olika aktörer på energiområdet och hitta lösningar som bidrar till ökad efterfrågeflexibilitet och förbättrad kapacitet i elnäten. Följ gärna EFFEKT-dialogen genom att prenumerera på nyhet som publiceras på projektsidan: EFFEKT-dialogen en dialog om energi och effekt

Kontakt
Frågor - EFFEKT-dialogen

Skicka meddelande till oss

Eftersom Energimarknadsinspektionen (Ei) är en myndighet gäller offentlighetsprincipen. Det innebär att innehållet i ditt meddelande kan bli allmän handling och lämnas ut om någon begär det. Fyll i dina kontaktuppgifter om du vill att vi ska kunna nå dig, men undvik helst känsliga uppgifter i meddelandet.

Läs mer här om allmänna handlingar och offentlighetsprincipen och hur vi hanterar personuppgifter.
AvsandarURL

Fler nyheter