Vill du lyssna på innehållet på ei.se? Starta genom att trycka på Spela upp i verktygspanelen. Du kan också pausa, stoppa, spola framåt eller bakåt, justera volym och uppläsningshastigheten.

2024-06-21 19:55:57

Grossistmarknad och överföringskapacitet i fokus på NordREG:s seminarium den 23 november

Den 23 november bjuder NordREG* in till ett seminarium i Köpenhamn där flera aktuella frågor kommer att diskuteras. Boka gärna in datumet i kalendern redan nu.

Seminariet hålls på plats i Köpenhamn och riktar sig till transmissionsnätsföretag, marknadsaktörer samt andra intressenter på energimarknaden.

Syftet med seminariet är att informera marknadsaktörer om aktuella ämnen som hanteras av NordREG samt uppmuntra diskussioner om ämnen relaterade till den aktuella marknadssituationen.

Längre fram kommer ett utförligare program och information om hur man anmäler sig att publiceras på NordREG:s webbplats Länk till annan webbplats..

*NordREG, Nordic Energy Regulators, är ett samarbete mellan de nordiska tillsynsmyndigheterna för energi.

Skicka meddelande till oss

Eftersom Energimarknadsinspektionen (Ei) är en myndighet gäller offentlighetsprincipen. Det innebär att innehållet i ditt meddelande kan bli allmän handling och lämnas ut om någon begär det. Fyll i dina kontaktuppgifter om du vill att vi ska kunna nå dig, men undvik helst känsliga uppgifter i meddelandet.

Läs mer här om allmänna handlingar och offentlighetsprincipen och hur vi hanterar personuppgifter.
AvsandarURL

Fler nyheter