Vill du lyssna på innehållet på ei.se? Starta genom att trycka på Spela upp i verktygspanelen. Du kan också pausa, stoppa, spola framåt eller bakåt, justera volym och uppläsningshastigheten.

2024-06-21 02:38:58

14 september – webbseminarium om den europeiska slutkundsmarknaden för el och gas

Den 14 september bjuder Acer* och Ceer** in till ett webbseminarium för att presentera slutsatserna i den årliga rapporten om den europeiska slutkundsmarknaden för el och gas.

EU-myndigheten Acer tar tillsammans med organisationen Ceer varje år fram en statusrapport (Market Monitoring Report) över den europeiska energimarknaden.

Rapporten består av flera delar och ger en övergripande bild av utvecklingen under 2022. Den 5 september publiceras den del som handlar om konsumentskydd och om slutkundsmarknaden för el och gas.

Rapporten "Acer-Ceer Energy retail and consumer protection Market Monitoring Report", presenteras även på ett webbseminarium den 14 september.

Mer om webbseminariet och hur du anmäler dig finns på Acers webbplats: ACER-CEER webinar: Monitoring energy retail markets and consumer protection Länk till annan webbplats.

*Acer (The European Agency for the Cooperation of Energy Regulators) är en byrå för samarbete mellan EU:s tillsynsmyndigheter inom energiområdet.

**Ceer – Council of European Energy Regulators är en organisation för självständiga nationella tillsynsmyndigheter inom Europeiska unionen och EEA (European Economic Area).

Skicka meddelande till oss

Eftersom Energimarknadsinspektionen (Ei) är en myndighet gäller offentlighetsprincipen. Det innebär att innehållet i ditt meddelande kan bli allmän handling och lämnas ut om någon begär det. Fyll i dina kontaktuppgifter om du vill att vi ska kunna nå dig, men undvik helst känsliga uppgifter i meddelandet.

Läs mer här om allmänna handlingar och offentlighetsprincipen och hur vi hanterar personuppgifter.
AvsandarURL

Fler nyheter