Vill du lyssna på innehållet på ei.se? Starta genom att trycka på Spela upp i verktygspanelen. Du kan också pausa, stoppa, spola framåt eller bakåt, justera volym och uppläsningshastigheten.

2024-04-23 06:09:19

Träffa Ei på Hållbarhetsarenan i Almedalen den 28 juni

Välkommen till Teaterskeppet och Hållbarhetsarenan i Almedalen. Den 28 juni finns Energimarknadsinspektionen (Ei) på plats som värd för seminariet Kan EU:s elmarknadsreform lösa framtida elkriser?

En ny elmarknadmodell ligger på det europeiska förhandlingsbordet. Är den räddningen som ger oss lägre elpriser och får fler att vilja investera i ny produktion? Eller är det tvärtom – en reform som sätter marknaden och dess mekanismer ur spel? Det kommer att diskuteras på Ei:s seminarium den 28 juni klockan 14:15 - 15:00.

Välkommen att vara med på seminariet i Almedalen. Är du inte på Gotland går det att följa seminariet via Almedalen Play.

Läs mer om seminariet och se det digitalt här: Kan EU:s elmarknadsreform lösa framtida elkriser? Länk till annan webbplats.

Mer information

Ei medverkar även som talare i andra seminarium, de finns med i Ei:s kalendarium.

Mer om Hållbarhetsarenan/Teaterskeppet under Almedalsveckan på Sustainable innovations webbplats Länk till annan webbplats..

Skicka meddelande till oss

Eftersom Energimarknadsinspektionen (Ei) är en myndighet gäller offentlighetsprincipen. Det innebär att innehållet i ditt meddelande kan bli allmän handling och lämnas ut om någon begär det. Fyll i dina kontaktuppgifter om du vill att vi ska kunna nå dig, men undvik helst känsliga uppgifter i meddelandet.

Läs mer här om allmänna handlingar och offentlighetsprincipen och hur vi hanterar personuppgifter.
AvsandarURL

Fler nyheter