Vill du lyssna på innehållet på ei.se? Starta genom att trycka på Spela upp i verktygspanelen. Du kan också pausa, stoppa, spola framåt eller bakåt, justera volym och uppläsningshastigheten.

2024-04-19 18:00:41

Var med i Ei:s uppsatstävling – skicka in ditt bidrag senast 6 mars

Har du eller någon du känner skrivit en uppsats om energifrågor, eller håller på att slutföra arbetet? Då kan du fortfarande vara med och tävla i Ei:s uppsatstävling.

Tävlingen riktar sig till studenter som har skrivit eller skriver en uppsats om frågor som ligger inom Ei:s verksamhetsområden. Sista anmälningsdag är den 6 mars 2023.

Uppsatsen ska vara skriven på svenska eller på engelska, vara godkänd under perioden 1 januari 2022 till 3 mars 2023 samt vara en del av en akademisk examen på grundnivå eller på avancerad nivå. Mer information om hur du deltar samt tävlingsregler hittar du på Ei:s studentportal.

Mer information och tävlingsregler

Vill du tipsa en engelskspråkig vän? Här finns tävlingsreglerna på engelska

Kontakt
Student
Ei:s studentgrupp

016-16 27 00

Skicka meddelande till oss

Eftersom Energimarknadsinspektionen (Ei) är en myndighet gäller offentlighetsprincipen. Det innebär att innehållet i ditt meddelande kan bli allmän handling och lämnas ut om någon begär det. Fyll i dina kontaktuppgifter om du vill att vi ska kunna nå dig, men undvik helst känsliga uppgifter i meddelandet.

Läs mer här om allmänna handlingar och offentlighetsprincipen och hur vi hanterar personuppgifter.
AvsandarURL

Fler nyheter