Vill du lyssna på innehållet på ei.se? Starta genom att trycka på Spela upp i verktygspanelen. Du kan också pausa, stoppa, spola framåt eller bakåt, justera volym och uppläsningshastigheten.

2024-07-20 08:32:47

Vill du ha information om arbetet inför beslut om elnätsföretagens intäktsramar 2024–2027 direkt till din e-post?

Nu pågår det förberedande arbetet inför beslut om elnätsföretagens intäktsramar för perioden 2024–2027. Vill du ha information om arbetet direkt till din e-postlåda kan du anmäla dig som prenumerant på Ei:s projektsida ”Intäktsramar elnät 2024–2027”.

Besluten om elnätsföretagens intäktsramar ska vara klara hösten 2023. Ei kommer att informera om processen under arbetets gång. För att det ska vara enkelt för elnätsföretag och andra intressenter att hitta informationen kommer den att publiceras på en särskild projektsida.

Till projektsidan Intäktsramar elnät 2024–2027.

Anmäl dig gärna som prenumerant på projektsidan så får du den senaste informationen direkt till din e-postlåda. Tipsa också gärna kollegor som kan vara intresserade av ämnet.

Så här gör du för att prenumerera

Om du vill få de nyheter som publiceras direkt till din mejl kan du enkelt anmäla dig som prenumerant på sidan. Det gör du genom att:

  • Gå till Prenumerera på våra nyheter Länk till annan webbplats.
  • Skriv i din e-postadress
  • Klicka i rutan för Intäktsramar elnät 2024-2027 (under rubriken Pågående projekt)
  • Klicka på spara
  • Innan vi börjar skicka nyheter till dig behöver du verifiera att mejladressen är din och ge samtycke till hur vi behandlar dina personuppgifter.
  • Gå till din mejl och klicka på länken du fått.

Skicka meddelande till oss

Eftersom Energimarknadsinspektionen (Ei) är en myndighet gäller offentlighetsprincipen. Det innebär att innehållet i ditt meddelande kan bli allmän handling och lämnas ut om någon begär det. Fyll i dina kontaktuppgifter om du vill att vi ska kunna nå dig, men undvik helst känsliga uppgifter i meddelandet.

Läs mer här om allmänna handlingar och offentlighetsprincipen och hur vi hanterar personuppgifter.
AvsandarURL

Fler nyheter