Vill du lyssna på innehållet på ei.se? Starta genom att trycka på Spela upp i verktygspanelen. Du kan också pausa, stoppa, spola framåt eller bakåt, justera volym och uppläsningshastigheten.

2024-05-29 00:18:40

Nu startar Ei:s uppsatstävling – var med och tävla

Har du eller någon du känner skrivit en uppsats om energifrågor? Då kan du vara med och tävla i Energimarknadsinspektionens (Ei:s) uppsatstävling. Sista anmälningsdag är den 6 mars 2023.

Uppsatstävlingen riktar sig till studenter som har skrivit en uppsats om frågor som ligger inom Ei:s verksamhetsområden. Tävlingen är också ett bra tillfälle för studenter att visa upp sina arbeten samtidigt som Ei får ta del av intressanta perspektiv på frågeställningar.

Uppsatsen ska vara skriven på svenska eller på engelska, vara godkänd under perioden 1 januari 2022 till 3 mars 2023 samt vara en del av en akademisk examen på grundnivå eller på avancerad nivå. Mer information om hur du deltar samt tävlingsregler hittar du på Ei:s studentportal.

Välkommen med ditt bidrag senast den 6 mars 2023.

Kontakt
Student
Ei:s studentgrupp

016-16 27 00

Skicka meddelande till oss

Eftersom Energimarknadsinspektionen (Ei) är en myndighet gäller offentlighetsprincipen. Det innebär att innehållet i ditt meddelande kan bli allmän handling och lämnas ut om någon begär det. Fyll i dina kontaktuppgifter om du vill att vi ska kunna nå dig, men undvik helst känsliga uppgifter i meddelandet.

Läs mer här om allmänna handlingar och offentlighetsprincipen och hur vi hanterar personuppgifter.
AvsandarURL

Fler nyheter