Vill du lyssna på innehållet på ei.se? Starta genom att trycka på Spela upp i verktygspanelen. Du kan också pausa, stoppa, spola framåt eller bakåt, justera volym och uppläsningshastigheten.

2024-05-20 17:21:53

Digitalt informationsmöte om arbetet med elnätsföretagens intäktsramar 2024–2027 – Länk till mötet den 30 november

Onsdagen den 30 november bjuder Energimarknadsinspektionen (Ei) in elnätsföretagen till ett kort allmänt informationsmöte för att berätta om det kommande arbetet med att fastställa elnätsföretagens intäktsramar för tillsynsperioden 2024–2027.

Tony Rosten, chef för Ei:s avdelning för nätreglering, kommer att berätta om förutsättningarna för arbetet och hur processen ser ut. Det kommer även att finnas möjlighet att ställa frågor.

Informationsmötet sker digitalt onsdagen den 30 november klockan 13.00-13.45.

Praktisk information

Mötet sker via Microsoft Teams. Ingen föranmälan.

Länk till mötet: Mötet har redan ägt rum.

När du klickar på länken, kommer du att hamna i ”lobbyn” och du blir insläppt i mötet strax innan det börjar.

Var vänlig stäng av din mikrofon och din video under mötet. Ställ gärna frågor via chattfunktionen, så försöker vi besvara så många frågor som möjligt.

Behandling av personuppgifter

Genom att delta på mötet godkänner du Ei:s hantering av personuppgifter. Om Ei:s behandling av personuppgifter

Observera att ditt namn eller ditt teamskontos namn är synligt för Ei och för andra deltagare när du deltar i mötet. Namnet visas även när du ställer frågor via chattfunktionen. Ei kommer inte att spela in mötet.

Kontakt
Förhandsreglering el
Energisystem

016-16 27 00

Skicka meddelande till oss

Eftersom Energimarknadsinspektionen (Ei) är en myndighet gäller offentlighetsprincipen. Det innebär att innehållet i ditt meddelande kan bli allmän handling och lämnas ut om någon begär det. Fyll i dina kontaktuppgifter om du vill att vi ska kunna nå dig, men undvik helst känsliga uppgifter i meddelandet.

Läs mer här om allmänna handlingar och offentlighetsprincipen och hur vi hanterar personuppgifter.
AvsandarURL

Fler nyheter