Vill du lyssna på innehållet på ei.se? Starta genom att trycka på Spela upp i verktygspanelen. Du kan också pausa, stoppa, spola framåt eller bakåt, justera volym och uppläsningshastigheten.

2024-07-20 08:34:25

Välkommen till webbinarier om e-tjänsten för ansökan om nätkoncession

För cirka ett år sedan lanserade Energimarknadsinspektionen (Ei) en ny e-tjänst som ska underlätta för företag som vill ansöka om nätkoncession. Fördelarna med e-tjänsten är många och nu bjuder vi in till digitala genomgångar för dig som vill veta mer om hur man gör en ansökan och tar del av handlingar.

På webbinarierna kommer Ei att informera om hur e-tjänsten, som har namnet Dinkel, och företagsportalen fungerar. Vi kommer bland annat att visa hur man ansöker om nätkoncession för linje och hur man tar del av inkomna handlingar i ett ärende.

Webbinarierna vänder sig främst till dig som arbetar eller kommer att arbeta med ansökningar om nätkoncession för linje.

Det finns tre tillfällen att välja mellan

Du kan välja mellan tre datum: den 30 augusti, 2 september och 8 september. Webbinarierna hålls klockan 09.00–11.30.

Sista anmälningsdag är den 26 augusti. Efter detta datum kommer vi att skicka ut en Teams-länk till alla som anmält sig.

Anmälan är avslutad.

Om du har frågor, är du välkommen att kontakta Louise Norlin, tfn. 016–162772, eller Eva Nordlander, tfn. 016–162745, eller mejla oss på koncessioner@ei.se.

Välkommen!

Information om Ei:s e-tjänst för ansökan om nätkoncession.

Skicka meddelande till oss

Eftersom Energimarknadsinspektionen (Ei) är en myndighet gäller offentlighetsprincipen. Det innebär att innehållet i ditt meddelande kan bli allmän handling och lämnas ut om någon begär det. Fyll i dina kontaktuppgifter om du vill att vi ska kunna nå dig, men undvik helst känsliga uppgifter i meddelandet.

Läs mer här om allmänna handlingar och offentlighetsprincipen och hur vi hanterar personuppgifter.
AvsandarURL

Fler nyheter