Vill du lyssna på innehållet på ei.se? Starta genom att trycka på Spela upp i verktygspanelen. Du kan också pausa, stoppa, spola framåt eller bakåt, justera volym och uppläsningshastigheten.

2024-07-19 16:03:24

Tyck till om Ei:s veckorapport Läget på elmarknaden

Varje vecka publicerar Energimarknadsinspektionen (Ei) veckorapporten Läget på elmarknaden. Nu kan du som läser rapporten vara med i en undersökning och berätta vad du tycker om rapporten.

Läget på elmarknaden är en veckorapport som summerar föregående veckas utveckling på elmarknaden. Rapporten publiceras på Ei:s webbplats och på Twitter samt skickas till dem som anmält sig som prenumeranter av veckorapporten.

Vad tycker du om veckorapporten?

Vi gör nu en läsarundersökning för att få veta vad du tycker om veckorapporten, vad som är bra och vad som kan förbättras. Svara gärna på enkäten och var med och utvärdera Läget på elmarknaden. Svaren behandlas anonymt och är värdefulla för det fortsatta arbetet med veckorapporten.

Vi behöver dina svar senast den 11 mars 2022.

Länk till undersökningen Länk till annan webbplats.

Tack på förhand!

Kontaktuppgifter
Läget på elmarknaden

016-16 27 00

Skicka meddelande till oss

Eftersom Energimarknadsinspektionen (Ei) är en myndighet gäller offentlighetsprincipen. Det innebär att innehållet i ditt meddelande kan bli allmän handling och lämnas ut om någon begär det. Fyll i dina kontaktuppgifter om du vill att vi ska kunna nå dig, men undvik helst känsliga uppgifter i meddelandet.

Läs mer här om allmänna handlingar och offentlighetsprincipen och hur vi hanterar personuppgifter.
AvsandarURL

Fler nyheter