Vill du lyssna på innehållet på ei.se? Starta genom att trycka på Spela upp i verktygspanelen. Du kan också pausa, stoppa, spola framåt eller bakåt, justera volym och uppläsningshastigheten.

2024-05-29 17:44:25

Internationell rapport om el- och gasnätsreglering 2021

Hur såg el- och gasnätsregleringen ut i europeiska länder 2021? Det beskrivs i en nyligen publicerad rapport från CEER*.

CEER publicerar varje år en analys över el- och gasnätsregleringen i Europa. I slutet av januari publicerades rapporten för 2021.

Rapporten ger en översikt och beskriver el- och gasnätsregleringen både i EU:s medlemsländer och i länder som exempelvis Norge, Island och Storbritannien.

Rapporten CEER Report on Regulatory Frameworks for European Energy Networks 2021, en sammanfattning och bilagor finns att ta del av på CEER:s webbplats Länk till annan webbplats..

*CEER – Council of European Energy Regulators är en organisation för självständiga nationella tillsynsmyndigheter inom Europeiska unionen och EEA (European Economic Area). Energimarknadsinspektionen (Ei) är en av medlemmarna.

Skicka meddelande till oss

Eftersom Energimarknadsinspektionen (Ei) är en myndighet gäller offentlighetsprincipen. Det innebär att innehållet i ditt meddelande kan bli allmän handling och lämnas ut om någon begär det. Fyll i dina kontaktuppgifter om du vill att vi ska kunna nå dig, men undvik helst känsliga uppgifter i meddelandet.

Läs mer här om allmänna handlingar och offentlighetsprincipen och hur vi hanterar personuppgifter.
AvsandarURL

Fler nyheter