Vill du lyssna på innehållet på ei.se? Starta genom att trycka på Spela upp i verktygspanelen. Du kan också pausa, stoppa, spola framåt eller bakåt, justera volym och uppläsningshastigheten.

2024-05-22 01:30:03

ACER:s prioriteringar i arbetsprogrammet 2022

Strax före jul publicerade ACER* sitt arbetsprogram för 2022–2024. Där går att läsa vilka utmaningar ACER ser de närmaste åren, med extra fokus på 2022, och hur organisationen kommer att prioritera sitt arbete framöver.

I arbetsprogrammet går bland annat att läsa att ACER under 2022 kommer att fortsätta att prioritera arbete kopplat till de så kallade nätkoderna för el- och gasnät, övervakningen av grossistmarknaderna enligt REMIT-förordningen och arbete som bidrar till att nå målen i EU:s gröna giv (EU Green Deal).

Arbetsprogrammet finns att läsa på ACER:s webbplats. Länk till annan webbplats.

Om ACER

ACER (The European Agency for the Cooperation of Energy Regulators) Länk till annan webbplats. är en byrå för samarbete mellan EU:s tillsynsmyndigheter inom energiområdet.

Skicka meddelande till oss

Eftersom Energimarknadsinspektionen (Ei) är en myndighet gäller offentlighetsprincipen. Det innebär att innehållet i ditt meddelande kan bli allmän handling och lämnas ut om någon begär det. Fyll i dina kontaktuppgifter om du vill att vi ska kunna nå dig, men undvik helst känsliga uppgifter i meddelandet.

Läs mer här om allmänna handlingar och offentlighetsprincipen och hur vi hanterar personuppgifter.
AvsandarURL

Fler nyheter