Vill du lyssna på innehållet på webben? Tryck på knappen ”Lyssna” nedan och använd kontrollen för att pausa, stoppa, spola framåt eller bakåt, justera volym eller justera uppläsningshastighet.

Nu kan du tycka till om CEER:s arbetsprogram 2022

CEER* har nu tagit fram ett förslag på arbetsprogram för 2022 som intressenter har möjlighet att lämna synpunkter på.

Aktiviteterna i arbetsprogrammet 2022 är kopplade till den strategi som finns beskriven i dokumentet Strategy Empowering Consumers for the Energy Transition Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Synpunkter på CEER:s arbetsprogram 2022 lämnas till CEER senast den 9 augusti 2021 via ett särskilt formulär.

Arbetsprogrammet och formuläret för synpunkter finns på CEER:s webbplats. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

*CEER – Council of European Energy Regulators är en organisation för självständiga nationella tillsynsmyndigheter inom Europeiska unionen och EEA (European Economic Area). Energimarknadsinspektionen (Ei) är en av medlemmarna i CEER.

Skicka meddelande till oss

Eftersom Energimarknadsinspektionen (Ei) är en myndighet gäller offentlighetsprincipen. Det innebär att innehållet i ditt meddelande kan bli allmän handling och lämnas ut om någon begär det. Fyll i dina kontaktuppgifter om du vill att vi ska kunna nå dig, men undvik helst känsliga uppgifter i meddelandet.

Läs mer här om allmänna handlingar och offentlighetsprincipen och hur vi hanterar personuppgifter.
AvsandarURL

Fler nyheter