Vill du lyssna på innehållet på ei.se? Starta genom att trycka på Spela upp i verktygspanelen. Du kan också pausa, stoppa, spola framåt eller bakåt, justera volym och uppläsningshastigheten.

2024-07-20 07:45:30

Boka in den 16 juni – nytt seminarium inom EFFEKT-dialogen

Den 16 juni är det dags för ett nytt seminarium inom ramen för EFFEKT-dialogen. Boka gärna in datumet redan nu, programpunkter och anmälningsformulär publiceras inom kort.

Just nu pågår planeringen för ett nytt halvdagsseminarium inom ramen för EFFFEKT-dialogen. Den fråga som kommer att diskuteras är – vad gör vi medan vi väntar?

Det här kommer seminariet att handla om

Mycket är på gång, både planerad nätutbyggnad och åtgärder som på olika sätt kan bidra till ökad kapacitet. Ei har också tagit fram flera förslag som handlar om att förbättra förutsättningarna och spelreglerna för elmarknadens aktörer. Men vad kan vi göra i väntan på att åtgärder genomförs och/eller beslutas?

På seminariet kommer aktörer berätta hur de arbetar under det ”planeringsgap” som har uppstått. Ei kommer också att ge en aktuell bild av de förslag som Ei har lämnat, var i processen de är och vilka projekt som pågår just nu. Syftet med dagen är kunskaps- och erfarenhetsutbyte och att lyfta fram goda exempel på sådant som kan göras redan nu.

Anmälan öppnar i maj

Seminariet kommer att hållas digitalt och mer information och hur du anmäler dig kommer att publiceras på Ei:s webbplats inom kort. Seminariet riktar sig till alla aktörer/parter som är intresserade av projektets frågor.

Läs mer om EFFEKT-dialogen

Mer information finns på EFFEKT-dialogens projektsida. Där kan du också anmäla dig som prenumerant på EFFEKT-dialogens nyhetsutskick.

Kontaktuppgifter
Frågor - EFFEKT-dialogen

Skicka meddelande till oss

Eftersom Energimarknadsinspektionen (Ei) är en myndighet gäller offentlighetsprincipen. Det innebär att innehållet i ditt meddelande kan bli allmän handling och lämnas ut om någon begär det. Fyll i dina kontaktuppgifter om du vill att vi ska kunna nå dig, men undvik helst känsliga uppgifter i meddelandet.

Läs mer här om allmänna handlingar och offentlighetsprincipen och hur vi hanterar personuppgifter.
AvsandarURL

Fler nyheter