Vill du lyssna på innehållet på ei.se? Starta genom att trycka på Spela upp i verktygspanelen. Du kan också pausa, stoppa, spola framåt eller bakåt, justera volym och uppläsningshastigheten.

2024-05-24 08:48:26

Delta med din uppsats i Ei:s uppsatstävling för studenter

Har du eller någon du känner skrivit en uppsats om energifrågor? Då kan du fortfarande delta i Energimarknadsinspektionens (Ei:s) uppsatstävling. Tävlingen riktar sig till studenter som har skrivit en uppsats om frågor som ligger inom Ei:s verksamhetsområden. Sista anmälningsdag är den 8 mars 2021.

För fjärde året i rad startar Ei en uppsatstävling för studenter. Uppsatsen ska vara godkänd under perioden 1 januari 2020 till 5 mars 2021 och vara en del av en akademisk examen på grundnivå eller på avancerad nivå.

Det är fortfarande möjligt att delta i tävlingen. Läs mer om hur du deltar och om tävlingsreglerna.

Välkommen med ditt bidrag senast den 8 mars 2021.

Skicka meddelande till oss

Eftersom Energimarknadsinspektionen (Ei) är en myndighet gäller offentlighetsprincipen. Det innebär att innehållet i ditt meddelande kan bli allmän handling och lämnas ut om någon begär det. Fyll i dina kontaktuppgifter om du vill att vi ska kunna nå dig, men undvik helst känsliga uppgifter i meddelandet.

Läs mer här om allmänna handlingar och offentlighetsprincipen och hur vi hanterar personuppgifter.
AvsandarURL

Fler nyheter