Vill du lyssna på innehållet på webben? Tryck på knappen ”Lyssna” nedan och använd kontrollen för att pausa, stoppa, spola framåt eller bakåt, justera volym eller justera uppläsningshastighet.

ACER har publicerat sitt arbetsprogram för 2021

I slutet av december publicerade ACER* sitt arbetsprogram för 2021. Implementering av Ren energipaketet och utmaningar kopplade till infrastruktur och reglering är några av de områden som ACER kommer att prioritera under året.

Nu finns ACER:s plandokument för 2021-2023 publicerat på organisationens webbplats. Dokumentet innehåller även ett arbetsprogram för 2021.

De områden som ACER angett som prioriterade under 2021 är:

Fotnot: *ACER (The European Agency for the Cooperation of Energy Regulators) är en byrå för samarbete mellan EU:s tillsynsmyndigheter inom energiområdet.

Skicka meddelande till oss

Eftersom Energimarknadsinspektionen (Ei) är en myndighet gäller offentlighetsprincipen. Det innebär att innehållet i ditt meddelande kan bli allmän handling och lämnas ut om någon begär det. Fyll i dina kontaktuppgifter om du vill att vi ska kunna nå dig, men undvik helst känsliga uppgifter i meddelandet.

Läs mer här om allmänna handlingar och offentlighetsprincipen och hur vi hanterar personuppgifter.
AvsandarURL

Fler nyheter