Vill du lyssna på innehållet på ei.se? Starta genom att trycka på Spela upp i verktygspanelen. Du kan också pausa, stoppa, spola framåt eller bakåt, justera volym och uppläsningshastigheten.

2024-05-22 06:51:40

Delta med din uppsats i Ei:s uppsatstävling för studenter

Har du eller någon du känner skrivit en uppsats om energifrågor? Då kan du vara med och tävla i Energimarknadsinspektionens (Ei:s) uppsatstävling. Tävlingen riktar sig till studenter som har skrivit en uppsats om frågor som ligger inom Ei:s verksamhetsområden. Sista anmälningsdag är den 8 mars 2021.

För fjärde året i rad startar Ei en uppsatstävling för studenter. Uppsatsen ska vara godkänd under perioden 1 januari 2020 till 5 mars 2021 och vara en del av en akademisk examen på grundnivå eller på avancerad nivå.

– Vi ser fram emot att få in nya bidrag med intressanta perspektiv på energiområdet. Uppsatstävlingen är en bra väg för studenter att visa upp sitt arbete för oss på Ei. Det är också lärorikt för oss på myndigheten att få ta del av studenternas arbete. Tanken med tävlingen är också att väcka intresse för frågor som vi arbetar med, säger Pia Grahn analytiker på Ei och samordnare för studentsatsningen.

Tävlingsregler och information om hur du deltar.

Välkommen med ditt bidrag senast den 8 mars 2021.

Skicka meddelande till oss

Eftersom Energimarknadsinspektionen (Ei) är en myndighet gäller offentlighetsprincipen. Det innebär att innehållet i ditt meddelande kan bli allmän handling och lämnas ut om någon begär det. Fyll i dina kontaktuppgifter om du vill att vi ska kunna nå dig, men undvik helst känsliga uppgifter i meddelandet.

Läs mer här om allmänna handlingar och offentlighetsprincipen och hur vi hanterar personuppgifter.
AvsandarURL

Fler nyheter