Vill du lyssna på innehållet på ei.se? Starta genom att trycka på Spela upp i verktygspanelen. Du kan också pausa, stoppa, spola framåt eller bakåt, justera volym och uppläsningshastigheten.

2024-05-30 22:07:23

ACER bjuder in till samråd om prisbildning och marknadstillträde

ACER* genomför just nu en studie för att ta reda på vilka hinder som finns på dagens elmarknad för en effektiv prisbildning. I studien undersöks även om det finns barriärer som gör det svårt för nya aktörer att ta sig in på elmarknaden. Nu har intressenter möjlighet att komma med inspel i arbetet.

Via ett skriftligt samråd bjuder ACER in intressenter att komma med inspel i det pågående arbetet. Sista svarsdag är den 25 oktober 2020.

Mer information om samrådet och hur du gör för att svara finns på ACER:s webbplats Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Fotnot: *ACER (The European Agency for the Cooperation of Energy Regulators) är en byrå för samarbete mellan EU:s tillsynsmyndigheter inom energiområdet.

Skicka meddelande till oss

Eftersom Energimarknadsinspektionen (Ei) är en myndighet gäller offentlighetsprincipen. Det innebär att innehållet i ditt meddelande kan bli allmän handling och lämnas ut om någon begär det. Fyll i dina kontaktuppgifter om du vill att vi ska kunna nå dig, men undvik helst känsliga uppgifter i meddelandet.

Läs mer här om allmänna handlingar och offentlighetsprincipen och hur vi hanterar personuppgifter.
AvsandarURL

Fler nyheter