Vill du lyssna på innehållet på ei.se? Starta genom att trycka på Spela upp i verktygspanelen. Du kan också pausa, stoppa, spola framåt eller bakåt, justera volym och uppläsningshastigheten.

2024-06-21 18:37:09

Litauiska tillsynsmyndigheten samråder om kapacitetsmekanism

Energimarknadsinspektionens (Ei:s) motsvarighet i Litauen, Valstybinė energetikos reguliavimo taryba (VERT), bjuder in till samråd om ett förslag gällande kapacitetsmekanism. Även svenska intressenter har möjlighet att lämna synpunkter på förslaget.

Samrådet kan vara av intresse för svenska aktörer eftersom de vid ett eventuellt införande av kapacitetsmekanism i Litauen kan komma att medverka i mekanismen.

Sista dag att lämna synpunkter är den 8 oktober 2020.

Mer information finns att läsa på den engelska versionen av VERT:s webbplats Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Skicka meddelande till oss

Eftersom Energimarknadsinspektionen (Ei) är en myndighet gäller offentlighetsprincipen. Det innebär att innehållet i ditt meddelande kan bli allmän handling och lämnas ut om någon begär det. Fyll i dina kontaktuppgifter om du vill att vi ska kunna nå dig, men undvik helst känsliga uppgifter i meddelandet.

Läs mer här om allmänna handlingar och offentlighetsprincipen och hur vi hanterar personuppgifter.
AvsandarURL

Fler nyheter