Vill du lyssna på innehållet på ei.se? Starta genom att trycka på Spela upp i verktygspanelen. Du kan också pausa, stoppa, spola framåt eller bakåt, justera volym och uppläsningshastigheten.

2024-06-21 03:24:53

Lämna synpunkter på ACER:s REMIT-avgift

EU-kommissionen planerar att införa en avgift i syfte att finansiera ACERs* arbete med marknadsövervakning. Kommissionen ger nu intressenter möjlighet att lämna synpunkter på avgiftens utformning. Synpunkter lämnas via ett frågeformulär senast den 31 augusti.

Den publika konsultationen är tillgänglig till och med den 31 augusti 2020 och riktar sig främst till aktörer på grossistenergimarknaden och RRMs (Registered Reporting Mechanisms) som är registrerade hos ACER.

Mer information om konsultationen och hur du besvarar den finns på EU-kommissionens webbplats Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Fotnot: *ACER (The European Agency for the Cooperation of Energy Regulators) är en byrå för samarbete mellan EU:s tillsynsmyndigheter inom energiområdet.

Skicka meddelande till oss

Eftersom Energimarknadsinspektionen (Ei) är en myndighet gäller offentlighetsprincipen. Det innebär att innehållet i ditt meddelande kan bli allmän handling och lämnas ut om någon begär det. Fyll i dina kontaktuppgifter om du vill att vi ska kunna nå dig, men undvik helst känsliga uppgifter i meddelandet.

Läs mer här om allmänna handlingar och offentlighetsprincipen och hur vi hanterar personuppgifter.
AvsandarURL

Fler nyheter