Vill du lyssna på innehållet på ei.se? Starta genom att trycka på Spela upp i verktygspanelen. Du kan också pausa, stoppa, spola framåt eller bakåt, justera volym och uppläsningshastigheten.

2024-04-19 18:23:54

Var med i Ei:s uppsatstävling – skicka in ditt bidrag senast 6 mars

Har du eller någon du känner skrivit en uppsats om energifrågor, eller håller på att slutföra arbetet? Då kan du fortfarande vara med och tävla i Ei:s uppsatstävling.

Tävlingen riktar sig till studenter som har skrivit eller skriver en uppsats om frågor som ligger inom Ei:s verksamhetsområden. Sista anmälningsdag är den 6 mars 2023.

Uppsatsen ska vara skriven på svenska eller på engelska, vara godkänd under perioden 1 januari 2022 till 3 mars 2023 samt vara en del av en akademisk examen på grundnivå eller på avancerad nivå. Mer information om hur du deltar samt tävlingsregler hittar du på Ei:s studentportal.

Mer information och tävlingsgregler

Vill du tipsa en engelskspråkig vän? Här finns tävlingsreglerna på engelska

Skicka meddelande till oss

Eftersom Energimarknadsinspektionen (Ei) är en myndighet gäller offentlighetsprincipen. Det innebär att innehållet i ditt meddelande kan bli allmän handling och lämnas ut om någon begär det. Fyll i dina kontaktuppgifter om du vill att vi ska kunna nå dig, men undvik helst känsliga uppgifter i meddelandet.

Läs mer här om allmänna handlingar och offentlighetsprincipen och hur vi hanterar personuppgifter.
AvsandarURL

Fler nyheter