Vill du lyssna på innehållet på ei.se? Starta genom att trycka på Spela upp i verktygspanelen. Du kan också pausa, stoppa, spola framåt eller bakåt, justera volym och uppläsningshastigheten.

2024-05-22 00:21:35

Välkommen att anmäla dig till EFFEKT-dialogen den 7 december

Visioner, utmaningar och lösningar för ett flexibelt elsystem – det är ämnet för årets sista seminarium inom EFFEKT-dialogen som arrangeras den 7 december. Anmälan är öppen till och med den 4 december.

Seminariet är upplagt som ett rundabordssamtal med diskussioner där inbjudna gäster ger sin syn på framtidens elsystem och kundernas roll. Samtalen leds av Marielle Lahti, expert på Energimarknadsinspektionen (Ei).

Seminariet riktar sig till alla som är intresserade av att ta del av intressanta samtal om utmaningar och lösningar för mer flexibilitet i elsystemet och om hur hushållskunder kan bidra med sin efterfrågeflexibilitet.

Frågeställningar som kommer att diskuteras är bland annat: Vad krävs för att elmarknaden fullt ut ska kunna tillgodogöra sig kundernas möjligheter och vilja att vara flexibla i sin elanvändning? Vilka utmaningar står vi inför och har vi kanske lösningarna redan nu?

Seminariet är digitalt och kommer även att kunna ses i efterhand via Ei:s webbplats.

Du som deltar på seminariet får gärna bidra genom att svara på de mentimeterfrågor som ställs under seminariet. Dock går det inte att ställa frågor via chatten den här gången.

Information och anmälan

Datum: den 7 december 2023

Tid: Klockan 13.00-15:30

Sista anmälningsdag: den 4 december 2023

Anmälan: Anmälningstiden har löpt ut.

Teknik: Seminariet är digitalt. En länk till mötet skickas ut dagen innan till dig som anmält dig. Seminariet kommer att spelas in, och efter att det har textats kommer det att finnas tillgängligt på ei.se.

Viktig information: Om du inte får en länk till seminariet dagen innan det äger rum, var vänlig kontrollera din skräppost. Vid frågor kontakta EFFEKT-dialogen via kontaktuppgifterna längre ner på sidan.

Kontakt
Frågor - EFFEKT-dialogen

Skicka meddelande till oss

Eftersom Energimarknadsinspektionen (Ei) är en myndighet gäller offentlighetsprincipen. Det innebär att innehållet i ditt meddelande kan bli allmän handling och lämnas ut om någon begär det. Fyll i dina kontaktuppgifter om du vill att vi ska kunna nå dig, men undvik helst känsliga uppgifter i meddelandet.

Läs mer här om allmänna handlingar och offentlighetsprincipen och hur vi hanterar personuppgifter.
AvsandarURL