Vill du lyssna på innehållet på ei.se? Starta genom att trycka på Spela upp i verktygspanelen. Du kan också pausa, stoppa, spola framåt eller bakåt, justera volym och uppläsningshastigheten.

2024-06-21 03:51:35

Nu kan du söka sommarjobb på Ei

Går du på högskola eller universitet och är intresserad av energifrågor? Just nu finns det flera sommarvikariat att söka hos oss. Sista ansökningsdag är den 18 februari.

Nu finns det sommarvikariat att söka hos Energimarknadsinspektionen (Ei). Avdelningen Energisystem söker 4 sommarjobbare som går en utbildning inom företagsekonomi och 3 sommarjobbare som går en civilingenjörsutbildning eller annan ingenjörsutbildning på avancerad nivå. Avdelningen Slutkundsmarknader söker 2 sommarjobbare som går en utbildning inom nationalekonomi, juridik eller statsvetenskap.

Sista ansökningsdag för sommarvikariaten är den 18 februari.

Välkommen med din ansökan!

Skicka meddelande till oss

Eftersom Energimarknadsinspektionen (Ei) är en myndighet gäller offentlighetsprincipen. Det innebär att innehållet i ditt meddelande kan bli allmän handling och lämnas ut om någon begär det. Fyll i dina kontaktuppgifter om du vill att vi ska kunna nå dig, men undvik helst känsliga uppgifter i meddelandet.

Läs mer här om allmänna handlingar och offentlighetsprincipen och hur vi hanterar personuppgifter.
AvsandarURL