Vill du lyssna på innehållet på ei.se? Starta genom att trycka på Spela upp i verktygspanelen. Du kan också pausa, stoppa, spola framåt eller bakåt, justera volym och uppläsningshastigheten.

2024-04-23 06:56:56

Här är årets vinnare i Ei:s uppsatstävling

Nu är vinnarna utvalda i Energimarknadsinspektionens (Ei:s) uppsatstävling för studenter. I år delar 3 deltagare på den totala prissumman på 30 000 kronor.

Ei arrangerar varje år en uppsatstävling som riktar sig till studenter som har skrivit en uppsats om frågor som ligger inom Ei:s verksamhetsområden. Nu är urvalsarbetet för årets uppsatstävling klart och följande bidrag får dela på prissumman på 30 000 kronor.

– Jag vill tacka alla som deltagit i tävlingen. I år har uppsatsämnena varit blandade och vi har fått in bidrag som handlat om allt ifrån flexibilitetstjänster, klimatförändringar till kärnkraft. Gemensamt för bidragen är att de varit intressanta och hållit hög kvalité, särskilt de vinnande bidragen, säger Ali Dolovac, analytiker på Ei och samordnare för studentsatsningen.

Skicka meddelande till oss

Eftersom Energimarknadsinspektionen (Ei) är en myndighet gäller offentlighetsprincipen. Det innebär att innehållet i ditt meddelande kan bli allmän handling och lämnas ut om någon begär det. Fyll i dina kontaktuppgifter om du vill att vi ska kunna nå dig, men undvik helst känsliga uppgifter i meddelandet.

Läs mer här om allmänna handlingar och offentlighetsprincipen och hur vi hanterar personuppgifter.
AvsandarURL