Vill du lyssna på innehållet på webben? Tryck på knappen ”Lyssna” nedan och använd kontrollen för att pausa, stoppa, spola framåt eller bakåt, justera volym eller justera uppläsningshastighet.

Här är vinnarna i Ei:s uppsatstävling

Nu är vinnarna utvalda i Energimarknadsinspektionens (Ei:s) uppsatstävling för studenter. Av elva godkända bidrag är det tre stycken som får dela på prissumman.

Det är nu tredje året som Ei arrangerar en uppsatstävling. Tävlingen riktar sig till studenter som har skrivit en uppsats om frågor som ligger inom Ei:s verksamhetsområden. Efter urvalsarbetet var det elva godkända bidrag som deltog i tävlingen varav tre av dem valdes ut att dela på prissumman på 30 000 kronor.

– Det var flera bra uppsatser med intressant innehåll och det var roligt att det kom in så många bidrag som uppfyllde kriterierna. Först gjordes en bedömning om uppsatserna uppfyllde grundläggande kriterier. Därefter läste medarbetare från Ei:s olika avdelningar igenom uppsatserna för att bedöma innehåll och kvalitet. Slutligen hade vi två avstämningsmöten där vi diskuterade uppsatserna och kom fram till vilka deltagare som fick dela på prissumman, säger Pia Grahn, analytiker på Ei och samordnare för studentsatsningen.

Kontaktuppgifter
Student
Ei:s studentgrupp

016-16 27 00

Skicka meddelande till oss

Eftersom Energimarknadsinspektionen (Ei) är en myndighet gäller offentlighetsprincipen. Det innebär att innehållet i ditt meddelande kan bli allmän handling och lämnas ut om någon begär det. Fyll i dina kontaktuppgifter om du vill att vi ska kunna nå dig, men undvik helst känsliga uppgifter i meddelandet.

Läs mer här om allmänna handlingar och offentlighetsprincipen och hur vi hanterar personuppgifter.
AvsandarURL