Vill du lyssna på innehållet på ei.se? Starta genom att trycka på Spela upp i verktygspanelen. Du kan också pausa, stoppa, spola framåt eller bakåt, justera volym och uppläsningshastigheten.

2024-05-19 18:34:07

Ärenden nätkoncession för linje 2014

Om det finns aktuella remisserom nätkoncession för linje (ansökan om tillstånd att bygga och använda en kraftledning) för år 2014 publicerar vi ärendet på denna sida.

Hur hittar jag specifika ärenden?

Enklast är om du har tillgång till ärendenumret och skriver in det direkt i sökrutan på vår webbplats. Har du fått remissbrev från Ei skickat till dig hittar du ärendenumret i brevet. Om du inte vet ärendenumret kan du testa att fritextsöka genom att skriva sträckan på ledningen i sökrutan på vår webbplats.

Du kan också leta bland alla pågående ärenden som presenteras årsvis eller höra av dig till oss så hjälper vi dig.

Pågående ärenden


Frågor och svar

Ta gärna del av våra frågor och svar om koncessioner

Hör av dig om du uppmärksammar några problem eller har förbättringsförslag gällande vår information om koncessioner. Du kan mejla, ringa eller använda vårt kontaktformulär längst ner på sidan.

Ei är en myndighet och därför gäller offentlighetsprincipen
Fyll enbart i dina kontaktuppgifter om du vill att vi ska kunna nå dig, och undvik helst känsliga uppgifter.

Skicka meddelande till oss

Eftersom Energimarknadsinspektionen (Ei) är en myndighet gäller offentlighetsprincipen. Det innebär att innehållet i ditt meddelande kan bli allmän handling och lämnas ut om någon begär det. Fyll i dina kontaktuppgifter om du vill att vi ska kunna nå dig, men undvik helst känsliga uppgifter i meddelandet.

Läs mer här om allmänna handlingar och offentlighetsprincipen och hur vi hanterar personuppgifter.
AvsandarURL