Na kontakto

Nëse ke pyetje je gjithmonë i mirëseradhur të na kontakosht në Inspektoratin e tregut të energjisë. Ne mund të ju përgjigjemi pyetjeve tuaja në gjuhën suedeze apo angleze.

Ka disa mënyra për t’na kontaktuar:

Parashtro ndonjë pyetje në forumin tonë të konsumatorëve në uebsajt: http://kundo.se/org/energimarknadsinspektionen/

E-mail: registrator@ei.se

Telefoni: 016 - 16 27 00

Adresa postale: Box 155, 631 03 ESKILSTUNA

Facebook: http://www.facebook.com/pages/elpriskollense/260550585266

Ti mund të kontaktosh edhe Byron e tregut të energjisë së konsumatorëve  për të marrë  këshilla nëse ti:

  • Ke ndonjë pyetje ose ankesë rreth faturës tuaj ose ke diçka tjetër që të përketë ty si konsumator,
  • nëse nuk mund të merresh vesh me ndërmarrjen tuaj, ose nëse ndjehesh i pasigurt rreth informatave të marra rreth ligjeve dhe rregullave të kësaj lëmie.

Ti mund ta kontaktosh Byron e tregut të energjisë së konsumatorëve në  www.energimarknadsbyran.se ose në telefon 08-522 789 50 (koha për telefon 09.00 - 12.00 e hëne – e premte).