Vill du lyssna på innehållet på ei.se? Starta genom att trycka på Spela upp i verktygspanelen. Du kan också pausa, stoppa, spola framåt eller bakåt, justera volym och uppläsningshastigheten.

2024-05-24 08:43:38

Företräder du elkunder? Välkommen på dialogmöte om nättariffer

Energimarknadsinspektionen (Ei) arbetar med att ta fram föreskrifter för hur nättariffer ska utformas för att främja ett effektivt utnyttjande av elnätet. Nu vill vi gärna diskutera ett underlag till föreskrifter med kundorganisationer och andra aktörer som arbetar för elkunders intressen.

Den 24 oktober bjuder Ei in till dialogmöte om nättariffer. Dialogmötet riktar sig till kundföreträdare, till exempel fastighetsorganisationer, stora elförbrukare, intresseorganisationer eller andra aktörer som på olika sätt företräder kunder på elmarknaden.

Till mötet kommer Ei att ha ett diskussionsunderlag till föreskrifter.

Under dialogmötet kommer underlaget att diskuteras och Ei hoppas att deltagarna vill bidra med synpunkter ur ett kundperspektiv. (Dialogmöten riktat till nätföretag hålls andra datum.)

Datum

24 oktober 2019

Tid

13:00-16:00. Registrering från 12.45.

Plats

Energimarknadsinspektionens lokal på Drottninggatan 26, Stockholm.

Sista anmälningsdag

Ei behöver ha din anmälan senast den 6 oktober. Observera att mötet kan bli fullbokat innan anmälningstiden löpt ut.

Så här anmäler du dig

Dialogmötet är kostnadsfritt och antalet deltagare är begränsat till 20 platser.

Anmälningstiden för detta evenemang har löpt ut.

Skicka meddelande till oss

Eftersom Energimarknadsinspektionen (Ei) är en myndighet gäller offentlighetsprincipen. Det innebär att innehållet i ditt meddelande kan bli allmän handling och lämnas ut om någon begär det. Fyll i dina kontaktuppgifter om du vill att vi ska kunna nå dig, men undvik helst känsliga uppgifter i meddelandet.

Läs mer här om allmänna handlingar och offentlighetsprincipen och hur vi hanterar personuppgifter.
AvsandarURL