Vill du lyssna på innehållet på ei.se? Starta genom att trycka på Spela upp i verktygspanelen. Du kan också pausa, stoppa, spola framåt eller bakåt, justera volym och uppläsningshastigheten.

2024-05-20 17:20:32

Boka plats: Ei bjuder in till dialogmöten om nättariffer

Energimarknadsinspektionen (Ei) arbetar med att ta fram föreskrifter för hur nättariffer ska utformas för att främja ett effektivt utnyttjande av elnätet. Nu vill vi gärna diskutera ett underlag till föreskrifter med dig som representerar ett elnätsföretag. Boka gärna en plats på ett av tre dialogtillfällen i oktober.

Vid tre tillfällen i oktober bjuder Ei in elnätsföretag till dialogmöten om nättariffer. Till mötena kommer Ei att ha ett diskussionsunderlag till föreskrifter.

Under dialogmötena kommer underlaget att diskuteras och Ei hoppas att elnätsföretagen som deltar vill bidra med synpunkter ur sitt nätföretags perspektiv. (Ett dialogmöte riktat till kundföreträdare kommer att hållas den 24 oktober. Inbjudan publiceras senare.)

Datum

De datum som finns att välja mellan är: 16 oktober, 17 oktober och 22 oktober. (Tanken är att man ska anmäla sig till ett av tillfällena.)

Tid

13:00-16:00. Registrering från 12.30.

Plats

Folkets hus, Barnhusgatan 12-14, Stockholm.

Sista anmälningsdag

Ei behöver ha din anmälan senast den 30 september. Observera att mötena kan bli fullbokade innan anmälningstiden löpt ut.

Så här anmäler du dig

Seminariet är kostnadsfritt och antalet deltagare är begränsat till 40 platser per dialogtillfälle. Ei hoppas på en så bred dialog som möjligt, med deltagande från många olika företag vid de olika dialogtillfällena. Är ni flera från varje företag som önskar delta vore det bra om ni delar upp er och väljer olika datum.

Anmälningstiden för detta evenemang har löpt ut.

Skicka meddelande till oss

Eftersom Energimarknadsinspektionen (Ei) är en myndighet gäller offentlighetsprincipen. Det innebär att innehållet i ditt meddelande kan bli allmän handling och lämnas ut om någon begär det. Fyll i dina kontaktuppgifter om du vill att vi ska kunna nå dig, men undvik helst känsliga uppgifter i meddelandet.

Läs mer här om allmänna handlingar och offentlighetsprincipen och hur vi hanterar personuppgifter.
AvsandarURL