Vill du lyssna på innehållet på ei.se? Starta genom att trycka på Spela upp i verktygspanelen. Du kan också pausa, stoppa, spola framåt eller bakåt, justera volym och uppläsningshastigheten.

2024-05-24 08:57:36

Kom gärna med förslag till hur ledtiderna kan kortas

Här kommer en liten julhälsning från projektledarna med en inbjudan att gärna lämna förslag till oss på hur ledtiderna för elnätsutbyggnad kan kortas.

Härligt att ni är så många som följer vårt nya projekt Kortare ledtider för elnätsutbyggnad! Och tack till er som nominerat nätutvecklingsprojekt och bidragit med inspel så här långt - vi märker att det finns ett stort samhällsengagemang i den här frågan.

Innan vi går på julledighet vill vi lansera ”en kanal” för att lämna förslag till oss på lämpliga åtgärder för att korta ledtiderna. Kanske har du idéer som du vill dela med dig av - ta chansen att bidra! Antingen kan du fylla i formuläret som du når här Länk till annan webbplats. eller så kan du mejla till oss på kortareledtider@ei.se (Om du vill skriva mycket text och kanske skicka med en bild, är mejl att föredra).

I januari återkommer vi med besked om vilka nätutvecklingsprojekt som valts ut och om ett seminarium som vi siktar på att ha i mars.

/God Jul och Gott Nytt År! Önskar Albin och Marielle, projektledare för Kortare ledtider för elnätsutbyggnad.

Skicka meddelande till oss

Eftersom Energimarknadsinspektionen (Ei) är en myndighet gäller offentlighetsprincipen. Det innebär att innehållet i ditt meddelande kan bli allmän handling och lämnas ut om någon begär det. Fyll i dina kontaktuppgifter om du vill att vi ska kunna nå dig, men undvik helst känsliga uppgifter i meddelandet.

Läs mer här om allmänna handlingar och offentlighetsprincipen och hur vi hanterar personuppgifter.
AvsandarURL