Vill du lyssna på innehållet på ei.se? Starta genom att trycka på Spela upp i verktygspanelen. Du kan också pausa, stoppa, spola framåt eller bakåt, justera volym och uppläsningshastigheten.

2024-04-15 15:04:10

Här är presentationen från webbseminariet 20 januari

Missade du webbseminariet eller vill du titta mer på presentationen som visades? Här hittar du presentationen.

Den 20 januari bjöd Energimarknadsinspektionen (Ei) in till ett webbseminarium om inrapportering inför tillsynsperiod 2024–2027.

Om du vill ta del av den presentation som visades på seminariet så finns den här:

Presentation från webbseminariet den 20 januari 2023 Pdf, 1.9 MB..

Presentationen finns även på dokumentsidan för elnätsreglering 2024–2027.

Handbok på gång

Senast i mitten av februari kommer en handbok, med mer detaljer gällande inrapporteringen, att publiceras på Ei:s webbplats. I handboken besvarar Ei även frågor som uppkommit under seminariet och vanliga frågor som rör inrapporteringen av uppgifter.

Information om att handboken har publicerats kommer att läggas som en nyhet på den här projektsidan. Du som prenumererar på projektsidan ”Intäktsramar elnät 2024–2027” får nyheten direkt till din e-post. Till prenumerationssida.

Skicka meddelande till oss

Eftersom Energimarknadsinspektionen (Ei) är en myndighet gäller offentlighetsprincipen. Det innebär att innehållet i ditt meddelande kan bli allmän handling och lämnas ut om någon begär det. Fyll i dina kontaktuppgifter om du vill att vi ska kunna nå dig, men undvik helst känsliga uppgifter i meddelandet.

Läs mer här om allmänna handlingar och offentlighetsprincipen och hur vi hanterar personuppgifter.
AvsandarURL