Vill du lyssna på innehållet på ei.se? Starta genom att trycka på Spela upp i verktygspanelen. Du kan också pausa, stoppa, spola framåt eller bakåt, justera volym och uppläsningshastigheten.

2024-07-23 09:41:14

20 januari – Webbseminarium om elnätsföretagens inrapportering inför tillsynsperioden 2024–2027

Elnätsföretagen har i dagarna fått en begäran om vilka uppgifter som ska rapporteras in till Energimarknadsinspektionen (Ei) inför tillsynsperioden 2024–2027. Den 20 januari 2023 planerar Ei att anordna ett webbseminarium om inrapporteringen, då det också finns möjlighet att ställa frågor.

Webbseminariet kommer att ske via Microsoft Teams och det krävs ingen föranmälan för att delta. Ei kommer att berätta om inrapporteringen och om det förberedande arbete som nu pågår inför beslut om elnätsföretagens intäktsramar 2024–2027.

Datum för mötet är fredagen den 20 januari. Tid, länk och annan praktisk information kommer att publiceras efter trettonhelgen.

Skicka meddelande till oss

Eftersom Energimarknadsinspektionen (Ei) är en myndighet gäller offentlighetsprincipen. Det innebär att innehållet i ditt meddelande kan bli allmän handling och lämnas ut om någon begär det. Fyll i dina kontaktuppgifter om du vill att vi ska kunna nå dig, men undvik helst känsliga uppgifter i meddelandet.

Läs mer här om allmänna handlingar och offentlighetsprincipen och hur vi hanterar personuppgifter.
AvsandarURL